Hej allihop!

Här i Vaxholm blommar syrenerna med ett sådant överdåd att man nästan blir vimmelkantig av doften när man går ut i trädgården. Är det inte ovanligt tidigt i år? Jag minns mina skolavslutningar där klassens alla ungar hade med sig syrener till fröken, och det var oftast andra veckan i juni…..

I år säger trenderna att det ska vara starka färger på accessoarerna så vad sägs om de här nyheterna; läckra fjädrar i hot pink, runda pärlor av gul eldagat eller stora rondeller av röd korall?

Åter i lager är också de sanslöst läckra och färggranna runda pärlorna i Mother of Pearl mosaik ”Rainbow Kaleidoscope”, 8mm och 14mm.

Vi har lagt in mer produkter i FYNDHÖRNAN och kommer att fortsätta med det även under nästkommande vecka så håll koll och kika in med jämna mellanrum. 

Ni har väl inte glömt vår designtävling med tema FJÄDRARSista dag för bidrag är 31/5 så än finns det tid att knåpa ihop något fint. Mer information hittar ni här.

VECKANS ERBJUDANDE:

Vi erbjuder 15 % rabatt på alla order under veckans två sista dagar, 28/5-29/5. Ange kod SYREN så dras rabatten av automatiskt.

Välkommen in i butiken 

//  Mari

www.stareyes.se

Vill du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev? Klicka då här!

Produkter
Övrigt